BEHANDLINGAR

Kom och unna dig härliga behandlingar i unik exotisk miljö!

Oljemassage

En unik kom­plet­teran­de bland­ning av Thai, Ja­pansk och Ki­ne­sisk mas­sage där kun­den skräd­dar­syr sin egen bland­ning av arom­atisk olja. Oljan är ett ex­trakt från blom­mor, ör­ter och kryd­dor för att för­bät­tra själ, häl­sa och sti­mu­lera blod­cirku­la­tion­en. Mas­sa­gen är len, ryt­misk och upp­levs där­för som väl­digt av­slapp­nan­de.

PRIS

Oljemssage 300:- / 30min.

Oljemssage 450:- / 60min.

Oljemssage 700:- / 90min.

Thaimassage

Den kung­liga Thai­mas­sagen har man ut­fört i år­hund­ra­den inom de kung­liga pa­lat­sen. Den är bas­er­ad på prin­cip­erna av djup tryckmas­sage utan olja och in­vol­ve­rar en­er­gi­lin­jer som går runt i krop­pen. Mas­sagen hjäl­per till att lösa upp en­er­gi­prop­par så att man får ett fritt flö­de av ener­gi i krop­pen. Denna mas­sage lägger inte sin ton­vikt på att stretcha och böja krop­pen. Rekommenderas till personer som gillar långsam och grundlig massage.

PRIS

Thaimassage 300:- / 30min.

Thaimassage 450:- / 60min.

Thaimassage 700:- / 90min.

Fotmassage

Fötterna är en viktig del av vår kropp som påverkar vår hälsa. Vi arbetar med fotens Reflexive Zones och använder en tryckteknik för att stimulera speciella punkter under foten. Själva behandlingen utförs med tummarna, fingrarna och en zonstav. Detta påverkar dom inre organen, musklerna och lederna.

PRIS

Fotmassage 300:-/ 30min.

Fotmassage 450:-/ 60min.

Fotvård

Fotbad och fotskrubb och inpackning av fötter och underben. I behandlingen ingår och filning av hälar och förhårdnader, klippning och filning av naglar samt nagelbandsvård och även en skön avslappningsmassage av fötter och underben med en kräm som verkar lätt svalkande, reducerar svullnad, åderbråck och ytliga blodkärl.

PRIS

Fotvård 450:-

Pedikyr

Vad som ingår i vår pedikyr är fotbad, klippning och filning av naglar samt nagelbandsvård. Foten smörjs in med kräm som masseras in och behandlingen avslutas med nagellack.

PRIS

Pedikyr 350:-